Testimonis

Què diuen els meus clients?

Vaig contactar amb la Montserrat Escoda perquè m’havia presentat a un procés selectiu per a una feina que m’interessava molt. Per a aquest procés havia d’estudiar i competir amb unes altres 20 persones, totes molt preparades. Em sentia insegura de mi mateixa i a més necessitava quelcom que m’ajudés a concentrar-me i focalitzar.

La Montserrat és una persona molt empàtica, de seguida em va entendre i a més de preparar-me les essències florals em va donar uns consells molt valuosos per a mi.

Tant és així que amb la seva ajuda he aconseguit la feina dels meus somnis i estic molt feliç.

Sandra Garrusta, Vilassar de Mar (Barcelona)

Coneixia les essències florals si bé no les flors de Nova Zelanda. Vaig tenir la sort de conèixer a Montse en un acte de la associació FIDEM.

Des del primer moment em va generar confiança i quan va passar el temps i malauradament vaig perdre a la meva mare no vaig dubtar de contactar amb ella.

Em va recomanar les primeres flors de Nova Zelanda que he pres.

He pogut passar el meu dol amb serenitat, i confiança en mi mateixa, i estic segura que en bona part ha estat pels efectes de les flors.

Durant aquest procés he tingut l’oportunitat de poder compartir amb Montse les meves angoixes i he trobat un espai de serenitat.

Tot plegat m’ha donat tranquilitat, seguretat, estic contenta i penso seguir amb les flors, ja amb una altra perspectiva més enfocada a enfortir la meva personalitat. Recomano les flors sempre que puc.

Núria H., Barcelona

Vaig decidir posar-me en contacte amb la Montserrat perquè estava apàtica, sense energia, molt nerviosa. Em van dir que les flors de Bach m’anirien bé.

I em van dir que la Montserrat en tenia d’australianes que eren més potents.

L’atenció va ser fantàstica, al cap d’uns dies ja les tenia a casa.

No vaig tardar massa a tenir efectes positius, a dormir millor i trobar-me amb més energia.

Gràcies Montserrat, vas fer una bona elecció.

Lourdes Banús, Barcelona

Pel meu treball, he d’atendre a clients parlant en anglès. Però a vegades no era capaç de parlar amb fluïdesa, i havia de fer molt d’esforç per a seguir la conversa. Vaig demanar una combinació d’essències florals per aquest tema.

La veritat és que em va sorprendre la rapidesa dels seus efectes. Ara em sento còmode amb els nostres clients anglesos i no m’entrebanco gens. Fins i tot el meu professor d’anglès em va felicitar. Gràcies!

Claude Díaz. Barcelona

La Montserrat va escollir intuitivament Alpine Mint Bush (essència floral australiana) per als cuidadors i va ser perfecte per a mi! (treballo en el sistema nacional de salut, sóc una mare sola durant la setmana, sóc terapeuta floral de First Light – tot el meu treball és tenir cura del benestar d’altres persones!)

Immediatament vaig sentir els efectes. Dormia molt millor. Vaig reservar tractaments a l’estètica, al gimnàs i a un SPA per relaxació, va ser la millor assistència que necessitava! Us recomano moltíssim a la Montserrat – és una professional experimentada i una gran amant de tots els productes naturals. M’agradaria també recomanar les seves lectures dels Registres Akàsics – per tenir una guia sobre assumptes del dia a dia.

Lizzie Nicolson, London, United Kingdom.

Havia estat bloquejada durant molt de temps per parlar en públic, especialment a grans grups. Em vaig posar en contacte amb la Montserrat i em va fer-me una combinació d’essències meravellosa per a ajudar-me.

Vaig començar a prendre la combinació d’essències dos dies abans del meu gran esdeveniment – i vaig aconseguir parlar! A mesura que passaven els dies, seguia prenent les essències, i la meva confiança ha millorat moltíssim.

M’he apuntat per presentar una conferència a la Facultat de Medicina l’any vinent!

Lizzie Nicolson, London, United Kingdom

Abans de començar amb la Montse tenia por i dubtes per a tot, fins i tot per a la cosa més fàcil del món. A dia i hora d’avui, gràcies a l’ajuda i l’acompanyament de la Montse, em sento forta i valenta per afrontar qualsevol situació i, el que és més important, em sento bé amb mi mateixa i amb la realitat que m’envolta.

El que més m’agrada de les consultes és la proximitat i l’acompanyament únic de la Montse en el meu camí què, conjuntament amb les essències florals m’han impulsat a sentir-me bé i, a partir d’ara, poder tirar endavat amb fermesa amb tot el que em proposi.

Sens dubte, recomanaria els serveis de la Montse a altres persones pel fet de què es puguin sentir igual de bé que jo em sento ara. Les sessions i combinacions florals de la Montse són el millor regal que m’he pogut fer a mi mateixa.

Marta Trillo Font, Montcada i Reixac

Enmig de moltes dificultats i estrés, vaig demanar ajuda a la Montserrat, i em va fer arribar un preparat. Quan prenc les essències sento que hi ha esperança, que no tot és tant negatiu com ho veia i veig la llum al final del túnel.

Lourdes Bonet. Premià de Dalt (Barcelona)

La meva experiència amb les essències ha sigut genial. Les recomano a tothom perquè realment t’ajuden a centrar-te i a canviar la mentalitat com era el meu cas. Amb poc temps van aconseguir que m’oblidés d’un mal d’orella que m’acompanyava tot el dia. Amb les flors que em va recomanar la Montserrat he tornat a tenir entusiasme i iniciativa. Realment són una passada. Moltíssimes gràcies.

Núria Lorente, Vilassar de Mar (Barcelona)

En un moment del meu cicle vital on em sentia desesperada, esgotada, perduda i sense entendre el que estava vivint, les flors em varen donar forces per a continuar caminant i van propiciar els canvis necessaris per a renéixer i començar des d’una altra visió de la vida. Gràcies!

Maria Pilar. El Masnou (Barcelona)

Vols aconseguir els teus objectius?

Subscriu-te al meu blog i aconsegueix accés immediat a una valuosa eina dels meus clients de coaching:

“Com crear abundància en el nostre negoci amb el principi de la polaritat?”