No diguis no, flueix amb el corrent. 

Tot en la natura segueix aquesta llei. Tot funciona amb el mínim esforç. Els ocells no s’esforcen per volar, volen. Les flors no s’esforcen en florir, floreixen. La Terra gira al voltant de sol sense esforç. La intel·ligència de la natura funciona fàcilment i sense esforç i quan estem aliniats amb les lleis naturals, la nostra vida flueix també així.

Per tant, no cerquem fora de nosaltres quan els nostres somnis no es fan realitat sinó que hem de preguntar-nos com aliniar-nos amb aquestes lleis naturals.

Ens han ensenyat a les escoles tot el contrari. Esforça’t ens deien constantment. Però així no funciona la naturalesa.

Com posem en pràctica la llei del mínim esforç? Seguint aquests tres passos:

 • Acceptació

  Cal acceptar totes les situacions, les persones i les circumstàncies tal com són perquè tot l’univers és tal com és.

  No acceptar seria com voler aturar el món. És impossible. Tots els moments del passat ens han portat fins al moment present. Per tant, hem d’acceptar aquest moment present de forma plena.

  Això no implica que no tinguem desitjos de canviar les coses en el futur, però en aquest moment hem d’acceptar-les tal com són, per a poder transformar-les després.

 • Responsabilitat

  Com accepto les coses tal com són, assumeixo la meva responsabilitat en cada situació. Per tant no em queixaré de res ni de ningú per les situacions que no m’agraden. Tampoc no donaré la culpa als altres i ni a mi mateix de qualsevol cosa que passi.

  La responsabilitat ens dóna l’habilitat per a donar resposta en cada moment.

 • Indefensió

  Desisteix de convèncer o persuadir als altres del teu punt de vista. Respecta el espai mental de les altres persones. No pensis que les teves idees són millors o superiors a les d’altres persones i obre’t a tots els punts de vista.

  En el món en el qual vivim, tendim a envair l’espai mental de les altres persones constantment. Deixar de fer-ho allibera una gran quantitat d’energia.

Quina essència pot ajudar-nos a connectar amb aquesta llei? Aquest és el meu suggeriment:

Black-eyed Susan (Tetratheca ericifolia)

Imatge cortesia d’Australian Bush Flower Essences

Molt útil per a les persones molt actives i estressades, que constantment s’esforcen molt per a aconseguir resultats. L’essència els permet relaxar-se per permetre que tot flueixi amb el mínim esforç.

En el proper post et parlo de la cinquena llei espiritual de l’èxit, la llei de la intenció i el desig.

Espero els teus comentaris. Pots compartir aquest post també a les teves xarxes socials. Fins aviat!

Vols aconseguir els teus objectius?

Subscriu-te al meu blog i aconsegueix accés immediat a una valuosa eina dels meus clients de coaching:

“Com crear abundància en el nostre negoci amb el principi de la polaritat?”