Gaudeix del viatge

La llei del distanciament diu que, per a obtenir qualsevol cosa en el plànol físic, hem de renunciar a aferrar-nos-hi. No renunciem a les intencions ni al desig, només al resultat.

L’aferrament es basa en la por, en la inseguretat. Prové de la pobresa de consciència, ens aferrem als símbols, al que és conegut, al passat. La riquesa de consciència implica distanciament i ens dóna llibertat per a crear. Hi ha molts camins diferents per a arribar als llocs, no només el que nosaltres coneixem.

La llei del distanciament implica deixar espai per a la incertesa. Continuem enfocats en les nostres intencions i els nostres desitjos, però deixem obertes totes les possibilitats. Així, quan sorgeixi una oportunitat o una solució nova, estarem preparats per a aprofitar-la.

Personalment, és la llei que més em costa de posar en pràctica.

Dos exemples on respectem la llei del distanciament:

Vas a un restaurant i fas la teva comanda de primer, segon i postres. Després esperes tranquil·lament a la taula, parlant amb el teu company, mentre et porten els plats per ordre. En cap cas t’aixeques de la taula i vas a la cuina a tafanejar si estan elaborant els teus plats o no, i si ho fan bé. Confies que sí, que tot anirà correcte, oi?

Un altre exemple: ets al jardí i plantes llavors, després de treure bardisses i abonar la terra. Un cop plantada la llavor, regues una mica i després, esperes. Ja has fet tot el que calia per la teva part, i ara la naturalesa farà la seva part. La llavor té la intel·ligència i la informació necessària. Les arrels creixeren en direcció a la terra i la tija creixerà en direcció al sol. En cap cas desenterrem la llavor per a veure si les arrels van en la direcció adequada i es formen bé. Perquè no? Doncs perquè no cal. L’univers és intel·ligent i ja té la informació, no cal que t’hi amoïnis més. Entesos?

Per a posar en pràctica aquesta llei, ens comprometrem amb els passos següents:

  1. Implicació distanciada. No imposarem la nostra idea de com han de ser les coses, ni forçarem solucions.
  2. Acceptaré la incertesa en la meva vida. Com més incertes siguin les coses, la solució sorgirà del desordre i del caos, espontàniament.
  3. Entrarem en el camp de totes les possibilitats i abraçarem la màgia, l’aventura i els misteris de la vida.

Et recomano aquestes essències florals per a transformar la teva actitud i abraçar el que és desconegut:

25 Kowhai

25 Kowhai

First Light Flower Essences of New Zealand

Paraula clau: creixement.

Kowhai és molt útil per a sentir-nos empoderats en el procés de deixar enrera el que és familiar. Podem fer-la servir en les transicions o canvis per a abraçar noves situacions o per anar cap a terrenys inexplorats.

84 Kawakawa

84 Kawakawa

First Light Flower Essences of New Zealand

Paraula clau: fe

Kawakawa ens ajuda a moure’ns cap endavant sense por, preparats per a donar un salt amb fe, entusiasme, capaços d’estar en el moment present i llestos per a la propera aventura.

En el proper post et parlo de la llei del propòsit en la vida, la setena i darrera llei espiritual de l’èxit.

Vols aconseguir els teus objectius?

Subscriu-te al meu blog i aconsegueix accés immediat a una valuosa eina dels meus clients de coaching:

“Com crear abundància en el nostre negoci amb el principi de la polaritat?”