Tot és possible

La font de tota la creació és pura consciència, pura potencialitat que busca la seva expressió.

Quan ens adonem que el nostre ser autèntic és potencialitat pura ens estem alineant amb el poder que manifesta tot en la natura.

Tot el que existeix va començar amb una idea.

Si avui dirigeixes la teva pròpia empresa vas haver de passar de la teva idea inicial (que potser molts et deien que era irrealitzable perquè amb molta competència i en plena crisi no te’n sortiries). Vas cercar els recursos materials, financers i personals per a començar l’empresa i fer-la créixer a poc a poc.

Si ara tens un títol universitari d’arquitectura, enginyeria o economia és perquè fa anys vas pensar que seria una bona idea estudiar una carrera, et vas matricular a la universitat, vas superar les assignatures i finalment vas aconseguir la teva llicenciatura o el teu grau universitari.

És a dir, passem del món de les idees al món real. Però tot comença en el món de les idees (immaterial) i després fem els passos necessaris per a convertir-les en realitat en el món físic (material).

La nostra única limitació són les pròpies lleis naturals. I nosaltres mateixos som sovint la nostra limitació, al no permetre’ns somniar fora del nostre espai conegut. Acostumem-nos a escoltar els desitjos del nostre cor, la saviesa del nostre cor, deixem que marqui la nostra direcció en la vida.

Com apliquem a la pràctica aquesta llei? D’aquestes tres maneres:

  1. Estem en silenci cada dia. Meditem en soledat i en silenci, mitja hora al matí i mitja hora al vespre.Començar el dia amb una estona de meditació és el temps més ben invertit de tots. Enforteix la ment i el ser, és un bàlsam per al sistema nerviós i tens molta més energia tot el dia. També tens més calma interior, no reacciones tant als estímuls exteriors. Tot beneficis!El silenci interior fomenta la claredat mental, i ens ensenya a estar en pau. Construim a poc a poc a aquest espai de silenci, i el nostre dia serà molt més productiu.
  2. Apreciem la bellesa de la naturalesa, una estona cada dia. Si treballem en un despatx, podem aprofitar els temps de descans per a passejar per un parc pròxim i observar els arbres i les flors, o simplement mirar les formes dels núvols des de la finestra. Si estem a casa, podem apreciar la posta de sol. Els caps de setmana podem practicar algun esport que impliqui el contacte amb la natura.
  3. No fem judicis. Comencem el dia proposant-nos no jutjar res del que passi. Estem tant acostumats a qualificar les coses, les situacions i a les persones com a bones o dolentes que ni tant sols ens adonem que ho fem. Observem quan i quines circumstàncies emetem judicis per a poder corregir-ho. I no ens jutgem tampoc a nosaltres mateixos. No fer judicis acalla la ment.

I, si ens costa posar en pràctica la saviesa d’aquesta llei, les essències florals són aquí per a ajudar-nos. Del rang de les essències florals australianes Bush he triat aquestes:

Waratah (Telopea speciosissima)

waratah
Aquesta flor dóna fortalesa i coratge quan som en una crisi i no sabem com respondre, i activa habilitats de supervivència. Per a la “nit fosca de l’ànima”. És un remei molt poderós per a les emergències i els grans desafiaments. Ens dóna coratge, tenacitat, adaptabilitat i fe.

Sunshine Wattle (Acacia terminalis)

sunshine_wattle
Si has triat aquesta flor, veus els gots mig buits, ets pessimista. Potser has tingut dificultats en el passat i t’has quedat encallat, anticipes resultats negatius. Veus la vida plena d’impediments.

Aquesta essència t’aporta positivitat, veus la bellesa i l’alegria de la vida i anticipes el futur amb optimisme. Estàs obert a noves possibilitats.

Red Grevillea (Grevillea speciosa)

red_grevillea
Essència útil quan ens sentim estancats. Sabem el que volem però no com arribar-hi, i depenem massa dels altres i ens afecten les seves crítiques. L’essència ens aporta independència, coratge, valentia i indiferència cap als judicis d’altres persones.

En el proper post et parlo de la segona llei espiritual de l’èxit, la llei de la donació.

Vols aconseguir els teus objectius?

Subscriu-te al meu blog i aconsegueix accés immediat a una valuosa eina dels meus clients de coaching:

“Com crear abundància en el nostre negoci amb el principi de la polaritat?”