Sempre que desitges alguna cosa, plantes una llavor

Comença l’any 2018 i tots fem nous propòsits i plantem els nostres desitjos. Tot fent un cafè escrivim els nostres desitjos en una llibreta nova i també fem un pòsters amb imatges inspiradores. Ja ho has fet per aquest any?

Segons en Deepak Chopra, inherent a cada intenció i desig hi ha els mecanismes per a la seva realització. La intenció i el desig en el camp de la potencialitat pura tenen un poder organitzador infinit. En una samarreta meva ho explica així: Segueix els teus somnis, ells saben el camí.

Per a fer això cal que tinguem en compte que hem de mantenir la nostra atenció centrada en el moment present i alhora tenir intencions per al futur.

L’atenció proporciona energia i la intenció transforma aquesta energia. Quan prestem atenció a alguna cosa, li proporcionem energia i s’enforteix. Quan deixem de fer-ho, deixem de posar-hi energia. Així doncs, pregunta’t on estàs posant la teva atenció i la teva energia. Recorda que prestes atenció amb els teus pensaments també.

Portem la teoria a la pràctica comprometent-nos a fer el següent:

  1. Fem la llista dels nostres desitjos. Llegim-la o tinguem-la present abans d’entrar en la nostra meditació, i també abans d’anar a dormir i un cop ens llevem al matí.
  2. Confiarem aquesta llista a l’univers creatiu, i tindrem confiança quan les coses no vagin per on nosaltres volem, perquè hi haurà alguna raó per això i l’univers té plans dissenyats per a nosaltres millors encara que els que nosaltres hem pensat.
  3. Estarem molt conscients en el moment present en tots els nostres actes durant el dia, sense dispersar la nostra atenció. Acceptem el present tal i com és i manifestem les nostres intencions i desitjos pel futur.

Manifestar els desitjos és tot un art. El de ser artistes de les nostres pròpies vides!

Aquesta essència és la perfecta elecció per a aquesta llei:

63 Karamu

63 Karamu

First Light Flower Essences of New Zealand

Lliçó de l’ànima: Conèixer que tens tots els recursos que necessites al teu abast

Karamu correspon a l’arquetip del mag, que és un canal conscient de l’energia universal.

Utilitzem aquesta planta quan volem ser els artistes de la nostra pròpia vida, per estar energèticament aliniats i fer plans per a aconseguir objectius i portar els nostres somnis a la realitat. Quan tenim la llavor d’una idea, un pla o la inspiració, però ens cal saber com portar-ho a la pràctica.

En el proper post, et parlo de la llei del distanciament, la sisena llei espiritual de l’èxit.

Vols aconseguir els teus objectius?

Subscriu-te al meu blog i aconsegueix accés immediat a una valuosa eina dels meus clients de coaching:

“Com crear abundància en el nostre negoci amb el principi de la polaritat?”