First Light Flower Essences of New Zealand®

Nova Zelanda ha estat aïllada d’altres terres durant 85 milions d’anys. Aquest aïllament és una de les raons per les quals la seva flora és única. L’ecosistema d’Aotearoa ha evolucionat com un sistema basat en cooperació, i la seva flora nativa encarna aquestes qualitats de cooperació. Cap altre país del món té aquestes característiques tan remarcables. L’absència total dels éssers humans durant milers d’anys ha permès que antics boscos creixin sense obstacles.

Franchelle Ofsoské-Wyber i Tony Wyber van crear les First Light Flower Essences of New Zealand® per tractar específicament els reptes del segle 21 i el seu impacte en la salut i el benestar integral.

L’any 2008 Franchelle Ofsoské-Wyber, cofundadora de les First Light Flower Essences of New Zealand® va ser guardonada amb el premi atorgat per la indústria de la salud neozelandesa: New Zealand Health Industry Distinguished Services Award per “la promoció, el desenvolupament i l’establiment d’essències de flors i plantes natives de Nova Zelanda per facilitar la curació holística”.

L’any 2017 van rebre un altra distinció, l’APAC Insider New Zealand Business Awards 2017, per l’excel·lència en els seus productes de salut holístics i naturals.

Hi ha cinc famílies d’essències natives First Light®: flors, falgueres, arbres, llavors i plantes.

Després d’obtenir el Certificate of New Zealand Flower Essence Therapy, he rebut el reconeixement de les First Light Flower Essences of New Zealand® i sóc la primera professional registrada del país des del mes de maig de 2017.

Em sento profundament agraïda per poder compartir l’amor per aquestes meravelloses plantes natives utilitzant-les amb els meus clients.

Vols aconseguir els teus objectius?

Subscriu-te al meu blog i aconsegueix accès immediat a una valuosa eina dels meus clients de coaching:

“Com crear abundància en el nostre negoci amb el principi de la polaritat?”