Fa poc vaig preguntar-li a un client: De què voldries que parlés en el meu blog?

I em respongué: “Durant tot el dia porto una màscara a la feina. Faig veure que m’agrada el que faig però no és així. Vull plegar però no em surt res. Què puc fer per a canviar aquesta situació? Què pots aconsellar-me?”

Aquesta és la meva recepta:

  1. Agraeix de tot cor. Expressa el teu agraiment per tot el que has après en aquesta feina. També la formació que has rebut, els clients que has conegut, els responsables de la teva àrea i tot el teu creixement personal en aquests anys. De tot cor.
  2. Allibera el teu lloc actual. Imagina que plegues demà. Fes endreça de la taula, neteja els arxius que tens a l’ordinador, deixa-ho tot a punt com si demà mateix vingués algú a substituir-te.També perdona i fes les paus amb els teus companys i amb les persones responsables, amb els caps. Això és imprescindible. Després continua fent el teu treball diàriament de la manera més professional amb alegria i plena responsabilitat. Així estàs preparat/da i fas espai per alguna cosa nova.
  3. Confia: tot és possible. Potser és el pas més difícil per a algunes persones. Un cop que has agraït i ja deixes anar el teu lloc per a una altra persona que estarà encantada i molt feliç d’aconseguir el que tu tens, has de confiar en tu mateix/a i plantar noves llavors. Envia el teu currículum, espera i confia. Si no has fet els dos passos anteriors, encara mantens molts lligams energètics amb el teu treball actual, no ho veus? Els globus no poden sortir volant si estan lligats al teu canell, encara que només quedin uns fils molt prims. Posa-t’hi avui sense deixar passar ni un minut.

Revisa també totes les lleis espirituals de l’èxit que tens en el meu blog, especialment la cinquena llei espiritual de l’èxit i la setena llei, és un  bon moment per a integra-les en la teva vida.

Si us plau, segueix aquests tres passos fidelment i veuràs que són màgics. Per a ajudar-te en la teva carrera professional, et recomano aquestes flors:

28 Chatham Island Forget-me-not

First Light Flower Essences of New Zealand

L’essència de l’aspiració. Per a comportar-nos amb autoritat i convicció, segurs del nostre lloc en el món.

29 Mairehau

First Light Flower Essences of New Zealand

Mairehau ens ajuda a assolir objectius, rendir a un nivell òptim, sentir-nos forts i adquirir habilitats de lideratge. És l’essència perfecta quan ens sentim sobrepassats per les responsabilitats o la feina.

30 Ngaio

First Light Flower Essences of New Zealand

L’essència de la responsabilitat. Ens ajuda a comprometre’ns, revifa l’optimisme. Per quan hem perdut el sentit de l’humor i ens sentim apàtics, sense esperança, desesperats.

Ara et toca a tu, deixa’m un comentari explicant quina va ser la teva clau màgica per a canviar i fer ara el treball que somniaves.