Qui sóc?

Montserrat Escoda

Llicenciada en Administració i
Direcció d’Empreses

Australian Bush Flower Essences
Advanced Practitioner

First Light Flower Essences of New
Zealand® Practitioner

Mestra de Reiki Usui Tibetà

Montserrat Escoda

Visc a un poble petit aprop de Barcelona, al Maresme, envoltada de pinedes i amb vistes al mar Mediterrani, amb el meu marit i un fill adolescent.

Des de ben petita tinc molt interès en les plantes medicinals i en l’alimentació. Col·leccionava informació sobre plantes remeieres, alimentació saludable, i sobre la relació entre les nostres emocions i la nostra salut. Quan sortia d’excursió sempre tornava amb farigola o romaní, els regals del bosc.

Des del 2006 faig servir les essències florals com a eina principal de creixement personal.  La visualització, la meditació i les essències florals m’han ajudat a transformar-me en la persona que ara sóc, deixant enrera les pors, limitacions i creences que ja no em calen.

L’any 2014 vaig traslladar-me a viure a Nova Zelanda amb la meva família. Viure en un país anglosaxó i tant diferent al nostre en tot va canviar la meva manera de veure la vida i va posar a prova la meva capacitat d’adaptació. Al mateix temps, em va permetre conèixer la màgia dels boscos de Nova Zelanda mentre estudiava les propietats de la seva flora, única en el món.

M’apassiona ajudar-te a connectar amb el propòsit de la teva vida.

Vols aconseguir els teus objectius?

Subscriu-te al meu blog i aconsegueix accés immediat a una valuosa eina dels meus clients de coaching:

“Com crear abundància en el nostre negoci amb el principi de la polaritat?”