Ets aquí per un motiu

Tots tenim un do únic o un talent especial que podem oferir als altres. És la nostra feina descobrir quins són els nostres dons, treballar en ells i posar-los al servei dels altres. Alguns cops ja sabem des de petits què ens agradaria fer, altres vegades ho descobrim molts anys després, fins i tot ja avançada l’edat adulta.

Pots expressar els teus talents únics de mil maneres diferents. Recorda-ho a la teva mainada. Sigues creatiu i comença expressar els teus talents, planta moltes llavors! Això és el que portarà una abundància il·limitada a la teva vida, que serà plena de propòsit i felicitat.

Com apliquem a la pràctica aquesta llei? Segons en Deepak Chopra, d’aquestes tres maneres:

  1. Incorporant pràctiques espirituals en la nostra vida. Som sers espirituals amb experiències humanes. No confonguis religió amb espiritualitat (fes un cop d’ull al diccionari).
  2. Descobreix el teu talent únic. Tots els sers humans en tenim un o més d’un. Comprometem-nos a descobrir-los i expressar-los.meva vida.
  3. Servei a la humanitat. Fa la diferència preguntar-se cada dia: Com puc ajudar? Com puc servir? (parla el nostre esperit)  en comptes de: Què en trec d’això?  (parla el nostre ego).

Si et toqués una loteria multimilionària, a què et dedicaries? Què faries amb el teu temps? Si la resposta és que continuaries fent el que ara fas, perquè ja t’encanta el teu treball, ja estàs connectat amb el teu propòsit en la vida, ja estàs expressant els teus talents especials.

Les essències florals poden ajudar-te a descobrir aquests talents únics. Aquesta és la meva tria:

25 Kowhai

Silver Princess

Australian Bush Flower Essences

Si no saps quin és el propòsit de la teva vida, quina és la teva vocació i sents que vas per la vida sense direcció, Silver Princess t’ajuda a retrobar la teva motivació, direcció i propòsit.

Imatge cortesia d’Australian Bush Flower Essences, tots els drets reservats.

84 Kawakawa

58 Ramarama

First Light Flower Essences of New Zealand

Tens por de no complir amb el teu propòsit en la vida?

Ramarama ens ajuda a entendre quin és el nostre propòsit en la vida i a posar-lo en pràctica.

Vols aconseguir els teus objectius?

Subscriu-te al meu blog i aconsegueix accés immediat a una valuosa eina dels meus clients de coaching:

“Com crear abundància en el nostre negoci amb el principi de la polaritat?”